Изберете категория

САМОСВЕТЕЩА БОЯ ЗА АВАРИЙНА МАРКИРОВКА И СИГНАЛИЗАЦИЯ

Следващ >>

ПОРЪЧКА


Цвят:
Опаковка:Добави опаковки

При поръчка над 150 лева доставката е безплатна до офис но ЕКОНТ!FES

Самосветеща (луминесцентна) боя за аварийна евакуационна маркировка, знаци и/или табели за безопасност

 

Боядисаната повърхност след 30-минутен контакт с източник на светлина (естествена или изкуствена), придобива способността да свети в тъмното. Ефектът на излъчване на светлина продължава от 6-8 часа.

 

Приложение: Самосветеща (луминесцентна) боя за аварийна евакуационна маркировка, знаци и/или табели за безопасност за вътрешно и външно полагане.

 

Начин на приложение: Боята се нанася с четка, бояджийски пистолет или валяк. Време на съхнене: до 4 часа при температура +20°С и относителна влажност 50%. Разход: 1л покрива 6-8 m2 в един слой, в зависимост от повърхността и метода за нанасяне.

Внимание! Светещата боя съдържа съставки, които се утаяват на дъното на кутията. Преди нанасяне, грижливо разбъркайте в продължение на 2-5 минути до получаване на хомогенна смес. Периодично разбърквайте и по време на работа.

 

Съхранение и предпазни мерки: съхранявайте и транспортирайте боята в херметично затворени опаковки при температура от 0°С до 30°С, далеч от деца. Съхранявайте далеч от източници на запалване, пряка слънчева светлина, нагревателни уреди и влага. По време на работа, осигурете добра вентилация в помещенията. Използвайте гумени ръкавици, за да предпазите ръцете си. Ако нанасяте чрез пръскане, използвайте маска за дихателна защита. Празните опаковки подлежат на рециклиране. Инструментите се почистват с разтворител. Препоръчваме работа при температура от +5°С и +28°С и отнодителна влажност на въздуха не повече от 80%.

 

Ефект на излъчване на светлина: 6-8 часа след зареждане.

 

Бързо съхнене: до 4 часа при температура +20°С и относителна влажност на въздуха 50%.

 

Подготовка на работната повърхност: Почистете повърхността от стари наслоявания. Отстранете праха и мръсотията.

 

Опаковка: метални кутии от 0,500 L и 1,00 L.

 

Състав: полиуретанови смоли, пигменти, функционални добавки.

 

Срок на годност: 18 месеца от датата на производство.